Elke zondag!*

vanaf 14:00

*uitzonderingen zie kalender
 
Voor wie?
Voor alle meisjes van 6 tot en met 18 jaar! Ingedeeld in 6 leeftijdscategorieën: pinkels, speelclub, kwikken, tippers, tip tiens en aspiranten Onze chiro is niet gemengd, maar jongens zijn ook welkom. Chiro Sint-Andreas is de Stekense jongenschiro die zich op hetzelfde terrein bevindt. Voor meer info: www.jongens.chirosas.be
Wanneer?
Iedere zondagmiddag, voor de 3 jongste afdelingen van 14u tot 17u. Voor de tippers duurt een chiro zondag van 14u-18u. Voor de 2 oudste afdelingen werken we met winter-en zomeruur. Vanaf oktober gaat het winteruur van start en zal hun chirozondag van 14u-18u zijn. Vanaf eind maand zullen we een uurtje langer chiro geven voor de tiptiens en de aspiranten, dit van 14u-19u. Moest het uitzonderlijk eens geen chiro zijn verschijnt dit zeker in het wadoemenouke, de site of op facebook.
Hoeveel kost chiro?
Het jaarlijkse bedrag voor een jaar vol chiro is 60 euro zo hoeven de leden geen euro meer wekelijks mee te nemen. Daarvoor krijgt uw dochter elke week een drankje. De rest gaat naar de afdelingskas die gebruikt wordt om een speciale uitstap te doen of voor op bivak. Hiervan gaat ook 12,5 euro naar de verzekering. Hiervoor wordt er een inschrijvingsavond georganiseerd waarbij er cash of via overschrijving (BE 89 7376 2336 5085) kan worden betaald. Bij leden die later in het jaar ingeschreven worden, wordt dit bedrag verlaagd.
Is mijn kind verzekerd?
Ja, via Chiro nationaal hebben wij een ongevallen verzekering die lichamelijke schade, overlijden en blijvende invaliditeit dekt. Schade aan een bril wordt enkel gedekt als het gepaard gaat met een lichamelijk letsel. Meer info vind je op de site van Chiro nationaal.