uniform-meisje-001

Het is zeer belangrijk een perfect uniform te hebben. Dat maakt het voor de leidsters gemakkelijk om te zien wie wel of niet bij hun groep hoort. Dit is belangrijk op zondag als we van het terrein gaan maar ook vooral tijdens het bivak. Zowel bij vertrek als op sommige momenten en dagen op bivak dragen we ons uniform.

Iedereen is verplicht op bivak een uniform te hebben

Let er zeker op dat je de naam van je dochter in haar uniform schrijft, want iedereen loopt tijdens het bivak met hetzelfde uniform waardoor er al eens dingen omgewisseld kunnen worden!

Het uniform

Op de chiro zelf kan je ook truien, topjes en t-shirts krijgen tegen democratische prijzen. Ook voor tweedehandskleren kan je bij ons terecht. Via onze webshop (zie de link) kan je een uniform bestellen. Je schrijft dan het te betalen bedrag over op onze rekening en wij geven het bestelde uniform zondag mee met jouw dochter.
  • - Een blauwe chirotrui
  • - Een rode chiro t-shirt en/of chiro topje
  • - Een beige chirorok/short
  • - Donkerblauwe kousen (op bivak moet je geen kousen dragen onder je uniform, wanneer je ze wel draagt moeten het blauwe zijn.)
Knipsel

Wie nog geen perfect uniform heeft, kan bij onze webshop terecht. Voor andere coole chiro-hebbedingetjes, kan u ook terecht in chirowinkel De Banier te Sint-Niklaas, Gent of Antwerpen.